Hug Boss n ‘nuk ka konkurruar në një ndeshje kualifikuese.

Nëse ju keni marrë të jetë që bullish për t’i bërë njerëzit për të dëgjuar për ju dhe kjo është mall juaj, atëherë unë keqardhje ju. “Ju vetëm të bëjë të detyrueshëm,” Të lumtë martohem, ju shkoni larg “. “Ndonjëherë kjo është pak e detyruar, nganjëherë kjo është – jo pasinqertë – por unë jam gonna të them atë, sepse ajo është e bukur për të thënë dhe kjo është pjesë e jetës. “Pse jo vetëm të jetë një person i bukur?” Unë kam dhënë atij një shumë të rrinë javën e kaluar pas humbjes së tij në fundjavë, por me vendimin e tij të dalin në pension sot unë dua të uroj @ jamesdegale1 edhe në kapitullin e ardhshëm të jetës së tij. Ju keni bërë vendim të drejtë.

Kjo është një sport i vështirë dhe ju ka arritur nivelin më të lartë. Urime – George Groves (@StGeorgeGroves) February 28, 2019 Groves mundi DeGale dy herë – një herë në amatorë dhe një herë si një profesionist – por postoi një mesazh respekt në prag të daljes në pension të tij. Read more